Glas kampanje

Preverite, kaj o kampanji Pozor(!) ni za okolje pravi Pižama!

Boštjana Gorenca gotovo poznate prav vsi. Če ga ne poznate kot avtorja sLOLvenskih klasikov, ga poznate kot prevajalca sodobne fantazijske knjižne serije Pesem ledu in ognja, po prevodih priljubljenih otroških serij knjig o Kapitanu Gatniku in Gospodu Gnilcu ali podcastih Glave, kjer klepeta o pop kulturi.

Pižama ne postaja le glas kampanje, pač pa aktivnosti sodelujočih šol in EKOninj tudi budno spremlja. Vsak mesec se bo dijakom prek EKOfrekvenc, oddaj na šolskih radiih, oglašal z novicami o kampanji in ozaveščal o različnih vidikih zniževanja ogljičnega odtisa. Tako bo EKOninjam pomagal, da v svoje aktivnosti privabijo čim večje število sošolcev.

»Težnja k ekološkemu delovanju in vedenju je temeljna nujnost današnje družbe. In mladi imajo ideje, kako uresničevati zelene rešitve, zato je izvrstno, da se jih spodbuja k razmišljanju o tem, medtem ko se jih hkrati na zabaven način opozarja o okoljskih težavah. Torej, da nam CO2 vsem skupaj ne vzame sape.«

Boštjan Gorenc – Pižama 

Pižama bo dijake tekom leta podpirali tudi prek EKOfrekvenc. Prisluhnite!

 
 
Želite slediti aktivnostim kampanje Pozor(!)ni za okolje in prejemati novice, ki jih ima za vas Pižama? Prijavite se na e-obvestilnik!

 

Prijava na e-obvestilnik Pozor(!)ni za okolje

Prosimo, vnesi svoje podatke v spodnje polje.

S klikom na 'Pošlji' potrjuješ, da te lahko umestimo na seznam prejemnikov e-novičnika.